0.27 Sjoerd Bos Personal Training

Ik, Sjoerd Bos, bied in Heiloo een praktijkruimte in een rustige omgeving, waar jij jouw doelen kan bereiken via een gegronde realistische aanpak en op een aangename manier. Een manier die toepasbaar is op iedereen zijn dagelijkse leven.

De specifieke methodes die ik gebruik zijn anders dan anderen en gemaakt met één doel voor ogen: mensen coachen naar een niveau van gezondheid en vitaliteit die je in geen jaren meer hebt ervaren en misschien wel nooit. Ik ben zeker geen schreeuwende trainer zoals je misschien wel kent van films. Mijn focus ligt op langdurig resultaat waar je voor de rest van je leven profijt van hebt en dit kost tijd en energie.

Met uitgebreide assessments ontwikkel ik samen met jou een persoonlijk plan speciaal gericht op jouw doelen en wensen. Samen met mij en zelfstandig ga je aan de slag en krijg je de coaching die bij jou past.

Scroll naar boven
Scroll naar top