1.01 SoulLife Praktijk voor Mesologie en Bezieling

Je bent hier omdat je klachten hebt, vermoed ik. Als mesoloog kijk ik naar de hele mens en niet alleen naar je klacht(en). Ik kijk naar wie je bent, hoe je leeft en wat je eet. Naar de balans in je leven. Met de juiste supplementen en voedings- en leefstijladviezen die bij je passen kun je weer gezond worden. Én blijven. Wat ik je kan bieden is dat ik er alles aan ga doen om te zoeken waar je klachten vandaan komen. Ik ga je uitleg geven en ik ga je helpen veranderingen aan te brengen.

Alle langdurige klachten zijn in principe geschikt om Mesologisch te onderzoeken. De Mesologie is voor elke leeftijd geschikt: voor (pasgeboren) baby’s, kinderen, pubers, volwassenen, ouderen en specifiek voor sporters.

Je bent welkom om een afspraak te maken!

Yvonne Jansen

Scroll naar top