1.07 Praktijk Caroline van den Brug

Wat leuk dat u de tijd neemt om dit te lezen.

Deze behandelwijze is gebaseerd op kennis van homeopathie, acupunctuur en reguliere geneeskunde en is geschikt voor iedereen vanaf 0 jaar. Het is een veilige en pijnloze methode om klachten te verhelpen en voorkomen. Met behulp van elektro-acupunctuur , dus geen naalden, stel ik vast welke verstoringen in het lichaam aanwezig zijn. Dit betekent een directe uitslag en vervolgens worden de oorzaak behandeld in plaats van de symptomen.

Ik ben Caroline van den Brug en in Ierland geboren. Na het afronden van de opleiding verpleegkunde heb ik in een ziekenhuis in Dublin gewerkt. In 2000 ben ik naar Nederland verhuisd omdat ik een Nederlandse man had ontmoet. We hebben samen 3 kinderen.

Scroll naar boven
Scroll naar top