2.29 Echo-adfysio

Echo-adfysio is een innovatieve  praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie, echografie en shockwavetherapie. Echografie geeft een helder beeld op weefselschade van spieren, pezen en gewrichten. Weefsel specifiek en locatie specifiek behandelen verbeterd duurzaam functie herstel.

Bij lang aanwezige klachten, vaak het gevolg van een compensatie houding om pijn te ontwijken, wordt uitgebreid lichamelijk bewegingsonderzoek gedaan om de hele beweegketen te beoordelen. Met het behandelen van de hele beweegketen in het lijf ontstaat een duurzame verbetering in omstandigheden voor hertel.

De complementaire behandelwijze craniosacraal therapie richt zich op verbeteren van het zelf herstellend vermogen van het lijf door ontspannen van bindweefsel. Wanneer beschadiging van bindweefsel onvoldoende herstelt, zal de bewegingsvrijheid van ons lichaam worden beperkt, of klachten geven zoals pijn, hoofdpijn, duizeligheid, concentratie

stoornissen, slaapproblemen, moeite om te ontspannen, vermoeidheid of burn-out.  Met het bereiken van een diepe ontspanning krijgt het zelf herstellend vermogen van ons lijf gelegenheid haar werk te doen.

Scroll naar boven