Exposities

Exposities

Expositie in de gangen op de begane grond van het WBC gebouw.

Per 3 maanden wisseling van schilderijen, tekeningen en collages door diversen kunstenaars.

Vrije toegang op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Huidige exposities

Sabina de Mare

Ik ben Sabina de Mare, 47 jaar en woonachtig in Heiloo. Getrouwd met Johan en hebben samen drie zonen.

Als kind was ik al gefascineerd door de kleuren van de natuur. Op de middelbare school werd er veel gedaan aan tekenen en schilderen, dit vond ik toen al erg leuk en was hier dan ook al veel mee bezig.

Hierna heb ik de opleiding mode en kleding gedaan en succesvol afgerond. In 2017 ben ik begonnen met schilderlessen bij Marianne Eugster to heden, waar ik met veel plezier werk aan de schilderijen. Naast het schilderen ben ik zelfstandig ondernemer.

Sabina de Mare - Dame met rok

Marloes Schurink

Mijn beeldende werken kunnen het best omschreven worden als geometrische abstracte kunst. Ik experimenteer graag met papier, vormen, kleur en lichtinval. Het maken van deze werken vergt veel geduld, aandacht, passen, meten en precisie. 

In het dagelijks leven werk ik bij een advocatenkantoor in Amsterdam op de business development afdeling. De drukte die deze baan met zich meebrengt staat mooi in contrast met de rust en het geduld wat nodig is voor het maken van deze werken.

Scroll naar top