Exposities

Exposities

In de gangen op de begane grond van het WBC gebouw wordt regelmatig geëxposeerd. 

Elke drie maanden is er een wisseling van schilderijen, tekeningen en collages door diverse kunstenaars.

Deze exposities zijn vrij toegankelijk op werkdagen van 9.00 uur tot 16:30 uur.

Huidige exposities

Erika van den Berg en Martien Coolegem

In 2021 studeerden wij, Erika van den Berg en Martien Coolegem, af aan de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie in de richting Photographic Design.

Wij maken graag gebruik van de gelegenheid om ons werk te laten zien in de gangen van WBC. Wij hopen dat u met veel plezier door de ruimtes zult lopen en geniet van ons werk!

Erika van den Berg

Als stilleven fotograaf verdiep ik mij in de symbolische betekenissen van bloemen, dieren en verhalen. Ik vind het interessant om onderzoek te doen naar de achtergronden en herkomst van gebruiken, mythen en gezegdes. Het maakt de achterliggende betekenissen van alledaagse dingen duidelijk: waarom doen of zien we dingen op een bepaalde manier?

Om de verbinding tussen de betekenissen van voorwerpen of gebruiken, die er in het verleden aan zijn toegekend, te laten zien, combineer ik deze in mijn werk.

Voor meer informatie: erika@vandenberg.me

Martien Coolegem

Als documentaire fotograaf neem ik de kijker mee op reis. Ik ga op zoek naar onbekende en verdwenen verhalen, met name de menselijke invloed in het landschap. In mijn werk bij de Rijksrederij hou ik mij veel bezig met de zee en haar invloeden. Veel van mijn vrije tijd besteed ik aan geschiedenis bijvoorbeeld door het mee helpen met het digitaliseren van archieven. Deze twee interessegebieden inspireren mij tot het maken van mijn fotografische verhalen.

Voor meer informatie: www.martiencoolegem.nl

Erika van den Berg

Martien van Coolegem

Scroll naar boven
Scroll naar top