Geïnteresseerde Huurders

Heeft u interesse in het huren van een bedrijfsruimte in het Willibrordus Business Centrum (WBC)? Dan vertellen wij u hieronder graag meer over de mogelijkheden.

De vraag naar een bedrijfsruimte in het WBC is bij ons groter dan het aanbod. Om deze reden werken wij met een wachtlijst. Door de grote interesse is deze wachtlijst erg lang. U moet rekening houden met een wachttijd van één tot enkele jaren. Dit is afhankelijk van het verloop van de huidige huurders en naar wat voor soort ruimte u zoekt. Het huren van een bedrijfsruimte in het WBC op korte termijn is helaas niet mogelijk.

Elke ruimte in het WBC is uniek van oppervlakte, indeling en ligging. Daarom werken wij niet met staffelprijzen per vierkante meter. Als een ruimte vrij komt, wordt de huurprijs op dat moment bepaald en wordt deze gecommuniceerd aan (een gedeelte van) de wachtlijst. We hebben ruimtes met een oppervlakte van 8 m2 tot maximaal 120 m2. Echter verreweg de meeste ruimtes meten tussen de 12 en 25 m2. Enkele ruimtes hebben een eigen watervoorziening op de kamer, maar de meesten niet. Er is op iedere verdieping een pantry met watervoorziening aanwezig.

Onze huurovereenkomst gaan wij aan voor één jaar, daarna wordt de overeenkomst voortgezet voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van twee maanden.

Graag attenderen wij u op onze ‘Voorwaarden Wachtlijst’. Wij verzoeken u deze voorwaarden aandachtig door te nemen. Als u aan de Voorwaarden voldoet en u op de wachtlijst wilt worden ingeschreven, dan kunt u het Interesse formulier invullen en digitaal naar ons sturen. Na ontvangst van uw informatie, zullen wij uw aanvraag in behandeling nemen. U zult daarna spoedig worden geïnformeerd of u op onze wachtlijst zal worden opgenomen.

Ja! Ik heb interesse in het huren van een bedrijfsruimte in het Willibrordus Business Centrum.

 Ik bevestig dat ik de ‘Voorwaarden Wachtlijst’ heb gelezen en daaraan voldoe. Hierbij mijn aanvraag om op de wachtlijst te komen:

Scroll naar boven